Klanten aan het woord

Onze klanten delen graag
hun ervaringen met jou!

Wat maakt JPT zo bijzonder?

We horen vaak van klanten dat trainen bij Jouw-Personal Trainer een hele bijzondere ervaring is. Effectief trainen en werken aan jouw doelstellingen in een gezellige en vertrouwde omgeving.

Graag delen we deze succesverhalen met jou. Wil jij ook een succesverhaal worden? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk intake-gesprek!

“In november 2019 ben ik gestart bij Jouw Personal Trainer met als doel fit te worden en in vorm te blijven. Eerst ben ik gestart met 2x per week trainen en nu train ik met veel plezier 3x per week.

Hiervoor deed ik helemaal niks kwa sport, omdat ik eigenlijk niets leuk vond. Bij JPT had ik het gelijk naar mijn zin. Je wordt goed begeleid bij het doen van oefeningen en je kunt zelf aangeven wat je zou willen doen tijdens de training. Er hangt altijd een hele gezellige sfeer en het is persoonlijk. Je bent geen nummertje zoals bij de grotere sportscholen.

Sinds ik bij JPT train is mijn conditie, lichaam en kracht enorm vooruit gegaan, dit geeft een fijn gevoel. Ik ga altijd met een goed en voldaan gevoel naar huis toe.”

Vera

“Afgelopen augustus ben ik gestart bij Jouw Personal trainer met als doel strakker te worden. Vol goede moed en fijne begeleiding ben ik twee keer per week gaan trainen. Uiteindelijk ben ik naar vier keer in de week gegaan, dit geeft mij veel voldoening.

Tijdens de trainingen ervaar ik goede begeleiding en is er altijd ruimte voor vragen. Daarnaast merkt een trainer vrij snel op of je ergens last van hebt. Dat wordt dan direct aangepakt zodat je de training op een fijne manier kan doorzetten.

Ik merk op dit moment zeker verschil aan mijn lichaam, wat zorgt voor een goed gevoel. De trainingen zijn een heerlijke uitlaatklep en geven voldoening. Vooral de persoonlijke begeleiding draagt hier aan bij, omdat de training altijd aangepast kan worden naar jouw wensen.

Jouw Personal trainer helpt mij mijn doel te bereiken!”

Judith

“In juli net na de lockdown kwam ik naar de Jouw-Personal Trainer studio. Ik had de wens om aan te komen. Na een intake gesprek hebben we het plan van aanpak gemaakt. Nu in oktober heb ik mijn voor en na resultaten in kaart gebracht. Ik ben ontzettend trots op dit resultaat!

Zonder de fijne personal training lessen bij Jouw-Personal Trainer was het waarschijnlijk anders gelopen. Ook helpt de training mij goed om mijn hoofd leeg te maken. Ik ben super blij dat ik ben gestart bij jullie!”

Edwin

“In januari ben ik gestart bij Jouw-Personal Trainer. De eerste keren vielen me heel zwaar, Het was ook een tijd geleden dat ik gesport had maar ondanks dat ging ik altijd met een voldaan gevoel naar huis. Hiervoor ging ik wel eens naar de sportschool maar de motivatie was ver te zoeken, ook had ik geen idee waar ik moest beginnen!

Dankzij de top begeleiding en de motivatie van JPT ben ik niet meer weg te slaan uit de gym. Ik ben nu al zo blij met mijn behaalde resultaten. Mijn uithoudingsvermogen, kracht en mindset zijn enorm veranderd!”

June

“In juni ben ik begonnen met trainen bij Jouw-Personal Trainer en het heeft mij zeker geholpen. Tijdens het intakegesprek die ik samen met Ramona had hebben we gekeken wat mijn wensen en behoeften zijn en daaruit hebben we samen een doel gesteld om in 3 maanden 10 kg aftevallen. Om naar dit doel te werken heb ik 1 maand lang een streng dieet gevolgd wat erg gevarieerd was zodat je niet elke dag hetzelfde hoefde te eten en 3x per week getraind. Op dit moment ben ik begonnen met de stabilisatie fase van 6 weken.

Wat het fijnste is bij Jouw-Personal Trainer is de begeleiding tijdens het sporten en dat je er geen nummer zoals bij de grotere sportscholen. De trainers zijn erg professioneel en corrigeren je waar nodig om zo optimaal te trainen. Daarnaast geven ze ook een duidelijke uitleg bij de oefeningen en waar deze oefeningen goed voor zijn.

Zelf ging ik eerst naar een normale sportschool waar ik in mijn eentje ging trainen, maar hierbij zag ik weinig tot geen resultaat. In tegenstelling tot nu heb ik al een zichtbaar resultaat behaald na 3 weken.

Nu, 6 weken verder, ben ik al meer dan 20 kg verloren en ook mijn doel al ruimschoots behaald en voel ik mezelf ook fit!”

Noah