Over Jouw-Personal Trainer

Maak kennis
met Ramona

Een ervaren en gekwalifi­ceerde sport­instructeur

Mijn naam is Ramona Schijven en sinds 1996 werk ik als personal trainer. Al ruim 25 jaar in het vak dus! Mijn gezin bestaat uit mijn vriend en twee kinderen. De passie en liefde voor de sport kan ik goed met hun delen.

Deze visie is nieuw en vormt de basis van Jouw-Personal Trainer. Als personal trainer wil ik mensen verbeteren en perfectioneren in hun bewegingen zodat er bij iedere klant een optimale (basis)houding ontstaat. Dit doe ik met een bepaalde funfactor. Mijn methode is resultaatgericht en preventief wat betekent dat het zoveel mogelijk ziektes en lichamelijke klachten voorkomt. 

Kijk eens binnen in onze fitness studio!

MIJN DOEL

Om jouw leven te veranderen

Nadat ik jaren zelf fanatiek getraind had, kon ik met een partner een fitnesscentrum in Breda overnemen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het resultaatgericht begeleiden van klanten. En met succes mag ik wel zeggen.

Later ben ik verhuisd naar Roosendaal om daar mijn carrière als personal trainer en voedingsadviseur voort te zetten. Allereerst in het pand van Indoor Skydive en sinds 2020 in onze eigen fitness studio aan de Belder 30A in Roosendaal.

Gezondheid en sport staan centraal in mijn leven en gelukkig heb ik van deze passies mijn beroep kunnen maken. Het voelt dubbel goed als je dat van twee kanten kunt aanpakken: de bewegingskant én de voedingskant. Samen met mijn klanten ga ik voor het hoogst haalbare.

MIJN DOEL

Om jouw gezondheid te verbeteren

Mensen kunnen meer dan ze denken dus geef ik ze net dat laatste zetje dat ze nodig hebben. Ik word er erg vrolijk van wanneer ik iemand zie veranderen en verbeteren door beweging, een ander voedingspatroon en een aangepaste levensstijl. Geweldig om daaraan een bijdrage te kunnen leveren.

Zelf ben ik een fanatieke sportvrouw. Krachttraining, circuittraining, TRX training en hardlopen zijn mijn wekelijkse activiteiten. Mijn progressieve aanpak is op het individu gericht en zorgt voor 100% resultaat.

Gevolgde opleidingen

Dankzij verschillende opleidingen binnen mijn vakgebied bezit ik alle benodigde professionele bekwaam- en bevoegdheden:

Gespecialiseerde disciplines

Hieronder enkele onderdelen waarin ik gespecialiseerd ben. Hiermee kan ik voor jou het beste en veiligste fitnessprogramma verzorgen:

Geregistreerd bij EREPS en NL Actief

Jouw-Personal Trainer is aangesloten bij de European Register of Exercise Professionals (EREPS). Dit is een organisatie voor instructeurs en trainers met de juiste kwalificaties en competenties om het beroep van gekwalificeerde trainer in de fitnessbranche veilig en effectief uit te oefenen.

Daarnaast is Jouw-Personal Trainer lid van NL Actief, de grootste brancheorganisatie in de Nederlandse sport. Binnen NL Actief is JPT ook opgenomen in het beroepenregister FITNED.NL. Dit is het beroepsregister van de fitnessbranche met daarin gediplomeerd fitnessprofessionals die hebben aangetoond te voldoen aan de door NL Actief gestelde kwaliteitsstandaard.