Personal Training

Optimaal trainen in
een vertrouwde omgeving

Bij Jouw-Personal Trainer in Roosendaal kun je in alle rust en privacy werken aan jouw gezondheid. Dit onder de deskundige persoonlijke begeleiding van een ervaren en gekwalificeerde personal trainer. Op jouw eigen tempo werken we gezamenlijk aan de door jou gestelde doelen en uitgangspunten. Stap voor stap, work-out voor work-out.

Sporten is echter slechts een gedeelte van de puzzel. Personal Training gecombineerd met een op maat gemaakt plan op het gebied van lifestyle advies en voedingscoaching is de sleutel naar een gezonder en gelukkiger leven.

Stap voor stap jouw grenzen verleggen

SNEL NAAR DE TRAININGSVORM:
TRAININGSVORM

1 op 1 training

De meest persoonlijke vorm van Personal Training is uiteraard ons 1:1 principe. Samen met jouw persoonlijke trainer ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Op jouw eigen tempo werken aan jouw gezondheid.

Het grote voordeel van Personal Training is uiteraard de volledige aandacht die jouw trainer heeft voor jouw work-out. Met ruim 25 jaar in het vak heeft Jouw-Personal Trainer alle ervaring in huis om voor iedere situatie de juiste ondersteuning te kunnen bieden.

TRAININGSVORM

1 op 4 training

Voor klanten die al wat langer Personal Training volgen is een logische volgende stap vaak ons 1:4 principe. In een kleine groep van maximaal 4 personen kun je gedeeltelijk zelf én gedeeltelijk onder begeleiding van jouw Personal Trainer aan de slag met jouw work-out. Effectief, uitdagend en bovendien erg gezellig!

Deze vorm van sporten is uitermate geschikt voor klanten die graag zelf de regie nemen over hun work-out. Financieel gezien is het ook voordeliger, omdat je met meerdere mensen de kosten deelt.

TRAININGSVORM

Vrij trainen

Liever helemaal zelf je work-out doen? Ook dat kan bij Jouw-Personal Trainer. Als je jouw training al helemaal onder de knie hebt en de grenzen van jouw belasting goed kent, kan het fijn zijn om zelf, zonder begeleiding, te gaan werken aan je gezondheid. Bij vragen of twijfel is er uiteraard altijd een gekwalificeerde trainer aanweizg om je op weg te helpen, maar in principe doe je het helemaal zelf.

Deze vorm van trainen is enkel beschikbaar voor onze vaste klanten en is altijd in combinatie met een begeleid Personal Training traject. Vrij trainen is dus altijd een aanvulling op je reguliere fitnessprogramma wat door Jouw-Personal Trainer op maat voor jou is samengesteld.

TRAININGSVORM

Zakelijk trainen

Jouw-Personal Trainer is er, naast de particuliere klant, ook voor de zakelijke klant. Wist u namelijk dat bedrijfsfitness voor een eenmanszaak of VOF met personeel fiscaal aftrekbaar is?

Mede door de handige ligging van Jouw-Personal Trainer op bedrijventerrein De Borchwerf is onze fitness studio een ideale uitvalsbasis voor jou en je personeel. Bespreek met Jouw-Personal Trainer de opties voor bedrijfsfitness en Personal Training.