EMS

Snel en effectief
afvallen en sterker worden

Elektro Musculaire stimulatie

EMS staat voor Elektro Musculaire Stimulatie. Een EMS-training is een intensieve en korte work-out van ca. 15 minuten en bestaat uit een serie dynamische fitnessoefeningen. Hiervoor draag je een speciaal en lekker zittend stretchpak met daarin elektroden verwerkt. Deze elektroden sturen signalen door je hele lichaam, zodat je alle spiergroepen op hetzelfde moment kunt trainen. Het voordeel hiervan is dat je intensiever kunt trainen: meer energie en spierkracht in een kortere tijd. EMS wordt bij Jouw-Personal Trainer vaak gebruikt in combinatie met een SensoPro work-out.

Dé fitnesoplossing voor:

Om slanker te worden

Meer spiermassa betekent een hogere reststofwisseling vanwege een hogere calorieverbranding. Zo kom je snel op je streefgewicht en creëer je bovendien een strak lichaam.

Het mooie aan EMS is, dat je zelfs ná je training nog calorieën verbrandt.

Om rugpijn te verminderen

Veel mensen lijden aan rugklachten met bijbehorende pijnen. Om deze klachten te voorkomen is een goede ‘core strenght’ nodig. Deze versterk je prima met een wekelijkse EMS-training van buik- en rugspieren. Daarnaast levert dat een strakker figuur op zodat het mes aan twee kanten snijdt.

Bereik met EMS in 15 minuten hetzelfde als 3 keer per week krachttraining.

Om spiermassa op te bouwen

Dat bewegen en gezond eten goed is weet iedereen wel. Maar hoe blijf je gemotiveerd? EMS is hiervoor de oplossing: doeltreffend en tijdbesparend.

Met EMS is 70 % groei van je spiervezels mogelijk. Ter vergelijking: met dezelfde intensiteit een conventionele training volgen leidt tot maximaal 30 % groei van je spiervezels. Een aanzienlijk verschil.

EMS als onderdeel van je totale training

EMS bouwt je spiermassa op en laat eerder een verbetering van de lichaamscontouren zien dan alleen met reguliere training. Combineer voor een optimaal resultaat jouw EMS-training met een persoonlijk en op maak gemaakt personal training plan van  Jouw-Personal Trainer.

Aandacht voor hart en bloedvaten én spieren opbouwen samen onder één dak – de perfecte combinatie.