SensoPro

Next level
coördinatie­training

Wat is SensoPro?

SensoPro biedt met behulp van de videocoach, een gestructureerde  en progressieve coördinatietraining. Terwijl je op een elastisch verende ondergrond staat train je het gehele lichaam waarbij er, door middel van verschillende weerstanden, specifieke spiergroepen getraind kunnen worden. Daarnaast zorgt SensoPro voor betere coördinatie, wat vervolgens weer resulteert in een effectievere kracht- en conditietraining die helpt blessures voorkomen. 

Er zijn programma’s gericht op revalidatie, gezondheid, fitness en topsport. Tevens zijn er sportspecifieke programma’s. Met SensoPro kan iedereen, van jong tot oud, zijn prestaties verbeteren op het gebied van balans, coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen.

Dé fitnessoplossing voor:

Revolutionair trainen

Onder begeleiding van jouw eigen trainer én met behulp van de videocoach krijg je een afwisselende functionele training waarbij jouw kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie op een verantwoorde wijze op de proef gesteld wordt.

Effectief, snel en doeltreffend. Of u nu revalideert of topsport beoefend.

SensoPro als onderdeel van je totale training

Bij Jouw-Personal Trainer integreren we SensoPro trainingen heel vaak in onze op maat gemaakte plannen van aanpak. Dit vanwege de hoge mate van flexibiliteit en afwisselende trainingen die deze machine biedt.

SensoPro, gecombineerd met een uitgekiend persoonlijk fitness programma, is een recept voor succes voor iedere gewenste doelstelling.